Prenova kopalnice po meri

Kopalnica je prostor, v kateri se vaš dan tako rekoč začne in tudi konča, je prostor za vsakodnevno nego in sprostitev, zato bi moral biti urejen prijetno in točno tako, kot si želite. Če se v svoji kopalnici ne počutite dobro, je adaptacija kopalnice morda tisto, kar v tem trenutku potrebujete. Naša ekipa vam to uredi hitro in strokovno, naše kakovostno delo pa bo po končani prenovi opaziti na prav vsakem delu kopalnice.

prenova kopalnice

adaptacija kopalnice

Kako se pripravimo na adaptacijo kopalnice

Celovita prenova kopalnice zagotovo ni mačji kašelj, ampak kar konkreten zalogaj tako za lastnika kot izvajalca. Zato je o prenovi potreben res dober razmislek v več smereh – pri tem smo vam lahko v veliko pomoč.

Na projekt prenova kopalnice se morate namreč dobro pripraviti. Že pred samim začetkom del morate okvirno vedeti, koliko denarja boste prenovi namenili. V tem okviru se potem lahko pogovarjamo o materialih, opremi in sami izvedbi. Vedeti morate tudi, kako obsežna bo adaptacija kopalnice – če bi radi zamenjali le keramične ploščice in sanitarno keramiko, je to nekaj povsem drugega kot pa hkrati še premestitev vodovodne in električne napeljave, ki zahteva kar nekaj dodatnega dela, stroškov in časa. Predstavljati pa si morate tudi, kako približno naj bi vaša nova oziroma prenovljena kopalnica izgledala, pri čemer je treba razmisliti tako o keramičnih ploščicah (barve, velikost, vzorci …), sami napeljavi (luči, vodovod in odtoki, ogrevanje …) kot postavitvi elementov. Izbirate lahko med različnimi slogi, kot so starinski, eleganten … In, seveda, ne pozabite razmisliti o tem, kateri prostor boste uporabili namesto kopalnice – morda imate na voljo še eno, morda pa boste za nekaj časa morali urediti zasilno.

Prenova kopalnice je vsekakor zelo zahteven projekt, ki vzame kar nekaj časa in energije, seveda pa tudi investicijski del ni zanemarljiv. Naša ekipa je strokovno podkovana, ima večletne izkušnje in znanja, ki jih ves čas nadgrajuje. Zato vam znamo svetovati, kako se lotiti prenove kopalnice, hkrati pa vam lahko podamo tudi številne konkretne napotke o prenovi, s pomočjo katerih boste s končnim izdelkom več kot zadovoljni.

Vabimo vas, da izpolnite spodnji obrazec ter nam tako pošljete povpraševanje za prenovo vaše kopalnice. Naša ekipa pa vam bo v
najkrajšem mogočem času odgovorila s konkretnimi rešitvami, predlogi in ponudbo.

  Kako poteka prenova kopalnice

  Ko v mislih torej razdelate vse o proračunu, obsegu del, premeščanju elementov in končnem videzu vaše nove kopalnice, je čas za začetek del. Pri nabavi materiala smo vam lahko v veliko pomoč, saj dobro vemo, kaj se v določenih okoliščinah najbolje obnese, hkrati pa vemo tudi, kateri materiali in elementi so kakovostni in zanje kljub temu ne bo treba odšteti gore denarja.

  Ker celovita adaptacija kopalnice s seboj prinese kar nekaj prahu in umazanije, pred začetkom del dobro zaščitimo tla in druge površine, ki vodijo do kopalnice. V nadaljevanju se lotimo odstranjevanja opreme in obstoječih keramičnih ploščic, potem pa sledita pregled in premeščanje inštalacij, če se za to seveda odločite. V tem koraku je dobro poznati nekaj trikov. Luči namestite levo in desno ob ogledalu v višini oči in ne zgoraj. Na ta način bo vaš obraz lepo osvetljen. Ne pozabite na vgradnjo ventilatorja, ki rešuje tako težave z neprijetnimi vonjavami kot z odvečno vlago in posledično plesnijo. Vodovodno napeljavo in odtoke pa je treba seveda urediti tako, da je vse skupaj na koncu kar najbolj funkcionalno. Še posebej v majhnih kopalnicah zna biti to velika težava, a zato smo tu mi, ki vam bomo z veseljem ponudili konkretne rešitve.

  Celovita prenova kopalnice se nadaljuje s pripravo tlaka in sten za polaganje keramike. Gre za zahtevne postopke, v katerih smo pravi mojstri. Seveda vam vgradimo tudi kopalno kad ali prho, pred polaganjem ploščic pa vse površine natančno poravnamo ter tako ustvarimo res kvalitetno podlago za naprej. Pri tem uporabljamo preverjene in kakovostne materiale. Polaganje keramičnih ploščic izvedemo tako kot želite, po želji pa vam nanizamo tudi ideje in dodatne nasvete, da bodo ploščice kar najlepše prišle do svojega izraza. Sledi še fugiranje in nato končno pleskanje. Prenova kopalnice se nadaljuje z montažo elementov, kot so umivalniki, straniščne školjke, armature …

  Nekaj naših projektov si lahko ogledate spodaj:

  Prenova kopalnice za naravnost popoln kotiček

  Na koncu še vse lepo pospravimo in za seboj pustimo kopalnico, ki ni le kakovostno izdelana, ampak tudi čudovita na pogled. Takšna, ki vam bo predstavljala res popoln kotiček tako za nego telesa kot prepotrebno sprostitev po napornih dneh.

  Adaptacija kopalnice izpod naših rok poteka na vrhunski ravni, saj vam pomagamo tudi pri tem, da so elementi nameščeni kar najbolj funkcionalno – na zalogi imamo številne ideje in rešitve, do katerih smo prišli s pomočjo naših izkušenj, obilice znanja in pridnih rok. Zaupajte nam projekt prenova kopalnice, ne bo vam žal. Zadovoljni boste tako z našimi storitvami in izborom materialov kot z odnosom. Že leta se trudimo za strokovnost na najvišji ravni, hkrati pa ohranjamo tople medčloveške odnose – končni rezultat so projekti, nad katerimi boste res navdušeni.

  Pogosta vprašanja

  Kako poteka prenova kopalnice?

  Kako poteka prenova kopalnice je odvisno od stanja trenutne kopalnice ter vaših želja. Najbolje je, da si kopalnico ogledamo, izmerimo in vam pripravimo ponudbo za prenovo. Po potrditvi ponudbe se začnejo rušitvena dela in demontaža elementov. Nato se izvrši priprava površin na položitev nove keramike in sama položitev keramike ter fugiranje. Čisto na koncu pa sledi še namestitev novih elementov. Predlagamo vam, da nas kontaktirate ter nam sporočite vaše želje na podlagi katerih vam bomo lahko izdelali ponudbo.

  Imam težavo pri izbiri ustrezne keramike. Mi lahko pomagate?

  Seveda. Sporočite nam vaše želje glede velikosti keramike in izbranih elementov mi pa vam bomo na podlagi želja predlagali pravo keramiko s katero boste gotovo zadovoljni.

  Kakšna je cena celovite prenove kopalnice?

  Cene kopalniške opreme in ploščic so odvisne od izbrane kvalitete ter želja stranke. Če bi želeli v svoji kopalnici recimo keramiko večjega formata je cena le te višja kot cena običajne keramike. Poleg višje cene keramike pa je dražja tudi cena položitve saj je rokovanje z njo bistveno bolj zahtevno. Za več informacij in ponudbo nas kontaktirajte.

  Zakaj za prenovo izbrati našo ekipo?

  Imamo vrsto let izkušenj ter ogromno zaključenih prenov. Svoje delo opravimo strokovno in kakovostno o čemer pričajo tudi naše številne reference. Prepričani smo, da boste z našo storitvijo več kot zadovoljni.

  Smo vas prepričali?

  Kontaktirajte nas in pridobite ponudbo za hitro in ugodno prenovo kopalnice v vašem domu.

  5/5 - (8 votes)