Izdelava mozaika polepša dom

Mozaik, ta starodavna umetnost, ki navdušuje že dolga tisočletja, je primerna zlasti za okras oziroma dekoracijo tako notranjih prostorov kot zunanjosti. Izdelava mozaika nam vsakokrat predstavlja prav poseben izziv, ker smo v tem res vrhunski, pa vam zagotavljamo, da vas bo končni izdelek naravnost navdušil. Polaganje mozaika je ena od naših storitev, ki poskrbi za čudovit izgled vaše kopalnice oz. drugih prostorov kjer se odločite za položitev.

izdelava mozaika

polaganje mozaika

Vsak mozaik je zgodba zase

Mozaik je lahko, če je pravilno umeščen in položen, prava mojstrovina, ki privablja poglede in ambientu doda prav posebni pridih. Zato ni nič nenavadnega, da si ga marsikdo zaželi tudi doma. Izdelava mozaika je primerna tako za notranjost kot okolico doma, saj se lepo poda tako na stene kot tla, kopalne kadi, kuhinjo in druge elemente, hkrati pa lahko z njim popestrite tudi kakšen košček svojega dvorišča ali vrta. Poda se k različnim slogom, všeč je ljubiteljem tradicije in tudi tistim, ki prisegajo na brezčasno eleganco ter minimalizem. Ker znamo mozaik izdelati v številnih različicah, lahko namreč ustvarimo točno tisto, kar želite. Seveda pa se bomo o vseh podrobnostih, ki jih terja kvalitetno polaganje mozaika, najprej dobro posvetovali.

Čeprav je videti, da je izdelava mozaika kar precej zahtevna, pa so osnove polaganja dokaj preproste. Ploščice različnih barv vtisnemo v svež omet, s tem pa ustvarjamo želene barvne kombinacije, motive in vzorce. Precej velik je tudi razpon materialov, saj mozaik izdelamo tudi iz porcelana, marmorja ali stekla. Pri tem smo fleksibilni, poslušamo vaše ideje in želje, vsak naš mozaik pa je zato prav posebna zgodba zase. Takšna, ki v vašem domu pušča prav poseben pečat.

Če vas zanima več podrobnosti o polaganju mozaika, vas vabimo, da izpolnite spodnji obrazec ter nam tako pošljete povpraševanje za izdelavo.

  Izdelava mozaika iz keramike

  Posebna vrsta mozaika je izdelana iz keramike in v zadnjem času pridobiva na priljubljenosti. Še posebej je mozaik iz keramike primeren za kopalnice, prhe, bazene in sprostitvene centre, kjer se zadržuje vlaga. Poleg tega daje vsakemu od teh prostorov neko novo dimenzijo in zaradi tako raznovrstnih motivov zares unikaten videz.

  V tem smo pravi mojstri – za izdelavo mozaikov uporabljamo le najboljše materiale in postopke, s čimer zagotovimo, da boste še leta in leta uživali v naših čudovitih kreacijah.

  Nekaj naših projektov si lahko ogledate spodaj:

  Pogosta vprašanja

  Kje se lahko uporablja obloga iz mozaika?

  Ljudje se največkrat odločajo, da v mozaik obložijo kakšne nepravilne površine, stebre, bazene ali najbolj pogosto tuš kabine in banje. Uporablja se predvsem kot dekorativni element.

  Potrebujem nasvet pri položitvi. Mi lahko pomagate?

  Seveda. Z veseljem vam priskočimo na pomoč in odgovorimo na vaša vprašanja, ki se tičejo polaganja mozaika. Po potrebi lahko opravimo tudi ogled vašega prostora kamor bi želeli položiti mozaik ter vam svetujemo. Ko potrdite našo ponudbo vam lahko mozaik izdelamo hitro in kakovostno ter pri tem upoštevamo vaše želje.

  Zakaj izbrati nas?

  Ker bomo poskrbeli, da bo mozaik položen kakovostno in hitro ter vas bo končni rezultat pustil brez besed. Imamo vrsto let izkušenj ter številne reference, ki pričajo o temu, da smo prava izbira za tovrsten projekt.

  Smo vas prepričali?

  Kontaktirajte nas in pridobite ponudbo za položitev mozaika v vašem domu še danes.

  5/5 - (13 votes)