Izberite prave mojstre za polaganje ploščic

Keramične ploščice so prisotne v prav vsakem domu – v kopalnici in stranišču skoraj zagotovo, pogosto pa tudi v kuhinji, shrambi, garaži, na hodniku, stopnišču … V zadnjih letih pa se pojavljajo celo po vseh talnih površinah stanovanjskih hiš (tudi v dnevnih prostorih in spalnicah), kar priča o vzponu njihove priljubljenosti. Polaganje ploščic je torej pomembna dejavnost, s pomočjo katere dosežete, da vaš dom dobi takšno končno podobo, kot si jo želite in potrebujete. Naša ekipa vam je lahko pri tem v veliko pomoč, saj smo strokovni, polaganje ploščic pa opravljamo na najvišji ravni kakovosti.

polaganje ploščic

polaganje

Zakaj izbrati keramične ploščice?

Človek keramiko uporablja že od nekdaj. Gre namreč za naravni material, ki ga radi vnašamo v svoje bivalne prostore, saj s seboj prinaša številne dobre lastnosti. Ta preprost, a dovršen material nam omogoča, da svoje prostore opremimo v slogu, kakršnega smo si zamislili, pa naj bo ta povsem tradicionalen ali pa sodobnejši, celo futurističen. Ploščice so nam namreč na voljo v tako številnih različicah, da vas lahko pri izbiri omejuje le lastna domišljija.

Polaganje ploščic je tako priljubljeno tudi zato, ker so keramične ploščice trpežne in trdne, zdržijo velike pritiske in temperaturna nihanja, odporne so na vlago, so higienske in trajnostne, torej okolju prijazne. Ker so izdelane iz naravnih materialov, so tudi povsem varne za uporabo in nadvse prikladne za današnji čas. Poleg tega tudi niso vnetljive, ne vsebujejo človeku škodljivih snovi, hkrati pa sta njihovo vzdrževanje in čiščenje res preprosta. Pozabite torej na redno obnavljanje in zahtevno čiščenje, namesto tega svoj dragoceni čas raje preživite s svojimi bližnjimi.

Polaganje ploščic prepustite mojstrom

Da bo vaš doma zasijal tako, kot si zaslužite, bo najbolje, da za polaganje najamete najboljše mojstre. Naša ekipa je opremljena z vrhunskimi znanji in dolgoletnimi izkušnjami, iz katerih črpamo rešitve za še tako zapletene primere. Smo uigrani, prilagodljivi, hitri, strokovni, polni nasvetov in pripravljeni na pomoč. Pogosto se namreč zgodi, da je izbira keramičnih ploščic na tako nasičenem trgu res težka, zato smo tu mi, ki vam bomo znali svetovati in pomagati pri izbiri.

Do kvalitetnega polaganja ploščic vas loči le še en korak – zgolj izpolnite spodnji obrazec in nam opišite svoj primer, mi pa vas bomo kar najhitreje kontaktirali da se dogovorimo za projekt.

  Kakšne ploščice sploh izbrati?

  Vprašanje, ki se pojavlja vsakemu, ki gradi ali obnavlja svoj dom, je, kakšne ploščice sploh izbrati, da bo z njimi zadovoljen. To je odvisno od več dejavnikov, pri čemer pa ne glejte le na priljubljene trende, ampak zlasti na praktičnost, uporabnost in končni videz določenega prostora. Estetika seveda je pomembna, prav tako je treba vedeti, da nekateri prisegajo na elegantni minimalizem, spet drugi imajo raje naravni videz ali tradicionalne vzorce. Ploščic je na srečo toliko, kot je različnih okusov, zato naj vas to nikar ne omejuje.

  Poleg tega je dobro poznati še nekaj nasvetov za kar najboljšo izbiro keramičnih ploščic. Glejte na to, da se bodo podale obstoječi opremi in namembnosti prostora – v kuhinjo zagotovo spadajo povsem drugačne ploščice kot v kopalnico. V zadnjem času so priljubljene ploščice velikih formatov, ki prostore optično povečajo in so še lažje za čiščenje, če se bojite, da bodo prostori nekoliko dolgočasni oziroma enolični, pa lahko ustvarite zanimiv, a preprost kontrast – na primer tako, da na tla umestite temnejše, po stenah pa svetlejše ploščice. Za popestritev lahko uporabite tudi mozaike ali ploščice v imitaciji lesa, kamna ali drugih zanimivih vzorcev, seveda pa je izbira na koncu odvisna le od vas. Poleg formata seveda ne pozabite tudi na debelino ploščic in samo površino, ki se razteza od povsem gladke do hrapave. Pri izbiri pa nujno glejte tudi na kakovost in trdnost ploščic, saj si ne želite, da bi morali izbrati prostor že čez nekaj let adaptirati. Keramične ploščice je treba izbrati skrbno in premišljeno, ne bojte se postavljati vprašanj in se posvetovati o tej težki odločitvi.

  Tu smo, da vam pomagamo

  Ploščice lahko izberete tudi z našo pomočjo, saj na podlagi dolgoletnih izkušenj kaj hitro ocenimo, kakšne keramične ploščice bi bile za vašo kopalnico, kuhinjo ali kakšen tretji prostor najprimernejše. Z veseljem vam bomo svetovali in vam dali tudi kakšno novo idejo, vam predstavili trende in vse podrobnosti o tem, kakšne ploščice bi morali kupiti, da boste z njimi res zadovoljni in da vam bodo še dolgo služile tako, kot si zaslužite.

  Seveda pa nam prepustite tudi polaganje ploščic, ki ga bomo opravili po najvišjih standardih. Pri svojem delu uporabljamo le najboljše materiale in postopke, ki jih ves čas nadgrajujemo. Svoja znanja nenehno pilimo, seznanjeni smo z vsemi novostmi in dobro vemo, kaj se v praksi obnese najbolje. Zato vas še enkrat vabimo, da stopite v stik z nami, ne bo vam žal. Na svojem področju smo najboljši.

  Nekaj naših projektov si lahko ogledate spodaj:

  « of 3 »

  Pogosta vprašanja

  Kakšna je cena polaganja ploščic?

  Cena polaganja je odvisna od vrste keramike, ki jo želite položiti ter zahtevnosti projekta. Namreč v nekaterih primerih je potrebno površino na katero se bo polagalo keramiko še dodatno pripraviti v primeru, da to še ni bilo narejeno. Predlagamo vam, da nas kontaktirate ter vam na podlagi kontakta in morebitnega ogleda lokacije pripravimo ponudbo za polaganje.

  Ali nudite tudi polaganje ploščic na zunanjih površinah?

  Seveda. Naša ekipa vam lahko položi ploščice tako zunaj kot znotraj vašega objekta. Polagamo vse vrste keramike ter nudimo tudi svetovanje pri izbiri prave keramike za površino kamor bi želeli ploščice namestiti.

  Koliko časa traja polaganje ploščic?

  Naša ekipa se bo potrudila, da bodo ploščice čim prej po začetku projekta položene in projekt tako zaključen. Z gotovostjo pa lahko trdimo, da bo projekt zaključen do roka za katerega se bomo dogovorili na začetku. Zadovoljstvo naših strank nam je na prvem mestu in za enkrat na nobenem projektu še nismo dobili nikakršne pritožbe nad našim delom ali pa zamudili roka.

  Zakaj izbrati keramičarstvo Aleja Stil?

  Ker zagotovimo hitro in kakovostno izvedbo projekta. Nudimo svetovanje pri izbiri keramike ter poskrbimo, da bo vsa keramika natančno položena ter pri tem upoštevamo vaše želje.

  Smo vas prepričali?

  Kontaktirajte nas in pridobite ponudbo za položitev ploščic v vašem domu, poslovnem prostoru ali njegovi okolici.

  5/5 - (12 votes)